fredag 3 februari 2012

VESPATUR TILL AGDIR

Fredag 3 februari

Vi tycker det är väldigt roligt att så många följer vår blogg och ge kommentarer. Tydligen kan det vara svårt att kommentera, maila gärna istället!   lammkullen@telia.com   

Klockan är 19.30, mörkret har sänkt sej över Marocko, tempen visar bara 17° (Ute!) Vi kryper in i vår lilla "bubbla" där vi har det varmt och mysigt! (22°) Har just grillat hamburgare och ätit jordgubbar med vispgrädde till efterrätt.


Här kan man verkligen frossa i frukt och grönsaker... Förutom jordgubbar, söta saftiga apelsiner, nyskördade små söta bananer, mango... och en oändligt massa grönsaker...
Efter lite trevligt samspråk med några av våra svenska vänner här på campingen, tog vi Vespan och for in till Agadir. Där inhandlade vi diverse nyttiga (bl.a. klädnypor) och onyttiga (goa bakelser) saker på den stora " supermarchen" Marjane. Här finns nästan allt!


Vid en stor gatukorsning inne i Agadir pågick uppfräschning av övergångsställen!


Väl "hemma" igen åt vi en lätt lunch, och fördrev sen tiden med att lapa sol nedsjunkna i varsin solstol! Men.. lite motion skadar inte... så vi tog en ganska lång (enligt Arne!) promenad på stranden... På tillbakavägen stötte vi på Kjell, som var ute och gick med sin dator; han skypade med sin bror i Sverige!


Nu kryper vi till kojs, med den Marockanska månen alldeles precis RAKT ÖVER våra huvuden!

3 kommentarer:

  1. Vad det ser härligt ut, skillnad mot vad man har hemma....flera dm snö som vräkt ner nu i flera dagar och mer ska komma. Då är det mysigt att sitta ner i soffan och läsa bloggar från er och andra som övervintrar på annat håll än hemma:)

    Leena

    SvaraRadera
  2. När vi var i Marocko (december förra året) var det inte heller speciellt varmt. När vi tittar på bilderna har vi fodrade jackor på oss... Men 17 grader låter ändå varmt och skönt jämfört med de 12 minusgrader vi har idag!

    SvaraRadera
  3. Förresten, när det gäller kommentarer så är det ju så att ni saknar ett alternativ under "kommentera som" som många andra har, där man kan kommentera genom att skriva namn och e-postadress. Vet inte om det är nåt man väljer? (Vi har ju inte blogspot) Det alternativt borde göra det lättare för fler att kommentera, nu krävs det att man har ett Googlekonto. Fast det kanske inte är det som är problemet?

    SvaraRadera